Vanaf zondag 8 januari 2017 – Douwe Kleefstraloop – Gouden Leeuw Lopen – Open Jeugd Wintercompetitie 2017 –

Een sportief begin van het nieuwe jaar ! Loop je de Douwe Kleefstraloop, Leeuwarden-Marsum-Leeuwarden én Rondje Goutum? Schrijf je dan in voor de nieuwe Gouden Leeuw Lopen of de Open Jeugd Wintercompetitie 2017 . Deelname hieraan is alleen mogelijk bij online VOORINSCHRIJVING !

Een voordelige combinatieprijs mét verloting op startnummer bij deelname aan dezelfde afstand van deze 3 lopen. Ook is er speciaal voor de jeugd een gloednieuwe ‘Open Jeugd Wintercompetitie 2017’. Ook hier een voordelige combinatieprijs als je aan alle 3 de afstanden meedoet ! Afstanden (1km, 2.5km, 5km) én prijzen in 3 leeftijdscategorieën. Kan of wil je niet meedoen aan de Gouden Leeuw Lopen en/of Open Jeugd Wintercompetitie ? Dan kun je ook gewoon ( net als voorheen ) per wedstrijd inschrijven via het : Inschrijfformulier Douwe Kleefstraloop incl. Gouden Leeuw en Open Jeugd Winter Competitie.

Alle verdere informatie komt spoedig op de nagelnieuwe website van www.lopeninleeuwarden.nl  waar op dit moment hard aan wordt gewerkt  ! Klik onder de foto’s op de informatielink voor de info op Facebook (ook leesbaar voor niet Facebookgebruikers)  

douwe-kleefstraloop-2016-foto-humphrey-paap   gouden-leeuw   goutum-1-km

 info-dk Informatie Douwe Kleefstraloop        info-dk  Informatie Gouden Leeuw Lopen     info-dk  Informatie Open Jeugd Wintercompetitie