Succesvolle sponsorloop

Vandaag een sponsorloop op de koude en natte atletiekbaan voor de aanwezige pupillen ipv een droge en warme zaaltraining. Nu kon het weer op z’n zachtst gezegd een tikkeltje beter… 🌧️ maar gelukkig hadden de ongeveer 30 pupillen nog nooit van een ‘blue monday’ gehoord en liepen er ronde na ronde vrolijk op los, aangemoedigd door de enthousiaste toeschouwers.

Het organiserende World Servants – WS de Fontein was met een grote groep aanwezig (waaronder ‘meester’ Ruben Korte) om alles klaar te zetten en op te ruimen maar ook om de pupillen aan te moedigen of zelf een rondje mee te lopen onder de klanken van de aanwezige geluidsinstallatie met populaire pupillen ballads…De opbrengst van deze sponsorloop zal ten goede komen aan de bouw van 2 klaslokalen in Bolivia deze zomer door de organiserende jongeren die vandaag aanwezig waren.

Alle deelnemers, ouders, opa’s en oma’s namens de organisatie hartelijk bedankt voor jullie deelname, aanmoedigingen en inzet vandaag👍 Zodra de opbrengst bekend is zal deze uiteraard hier vermeld worden.