Succesvolle Rabobank Clubkas Campagne 2016

WP_20160421_19_25_41_Pro WP_20160421_19_27_48_Pro WP_20160421_19_44_29_Pro   bedankt

€ 350,67 is het bedrag dat A.V. Lionitas gisteravond als deelnemer aan de Clubkas Campagne per cheque kreeg overhandigd voor de aanschaf van TRAININGSMATERIALEN voor de JEUGDATLETIEK. Namens Lionitas waren Hans Willems en Marc van Gelder te gast op het hoofdkantoor van de Rabobank in Leeuwarden waar de uitslag van de Clubkas Campagne bekend werd gemaakt.

Na een hartelijke ontvangst in de glazen ‘koepel’ (met prachtig uitzicht over zonnig Leeuwarden) werd de Top 25 van de deelnemende verenigingen bekendgemaakt waarna de cheques vergezeld van een bos bloemen werden uitgereikt. Met een 24e plaats (in totaal 187 deelnemers) een fantastisch resultaat waar ook de Lionitas jeugd erg blij van wordt ! Na een korte rondleiding door het oude gebouw van de Coöperatieve Zuivelbank (later Friesland Bank) en een bezoekje aan de oude kluis werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje met muzikale omlijsting door de Oldehovekapel.

Iedereen nogmaals bedankt voor het delen én stemmen op Lionitas ! Ook volgend jaar doen we graag weer mee aan deze Clubkas Campagne. Dus heb je een rekening bij de Rabobank maar ben je nog geen lid (via Rabo Internet- bankieren kan onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ worden opgezocht of men al lid is) meld je dan nu alvast aan, dan ontvang je volgend jaar automatisch per post het stembiljet. Als klant van de Rabobank ben je niet automatisch lid van de bank. Hiervoor moet je je apart aanmelden. Elke rekeninghouder vanaf 12 jaar kan lid worden. Het is gratis, zonder verplichtingen en kost maar 1 minuutje van je tijd en kan via de volgende link: Lidmaatschap Rabobank LNWF