Stem op Lionitas ! Rabobank Clubkas Campagne 2016 -‘delen bereikt velen’ !

RCC Lionitas Lionitas 2016            Lionitas

A.V. Lionitas doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen vanaf woensdag 6 t/m vrijdag 15 april stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage. Rabobank leden ontvangen op woensdag 6 april per post hun stemcode met de link naar de stemsite en mogen daarop 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging.

Het is voor Lionitas uiteraard belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te ontvangen. Wij kunnen deze bijdrage erg goed gebruiken voor (hoognodige) TRAININGSMATERIALEN voor de JEUGDATLETIEK. Het zou daarom fantastisch zijn als wilt helpen bij het realiseren van dit doel door óók familie, vrienden & kennissen te vragen om op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2016.

Kom in actie voor Lionitas en beslis mee van 6 t/m 15 april, je helpt daarmee onze vereniging bij het realiseren van het bestedingsdoel. Alvast bedankt voor de steun en het delen ! – Kijk voor meer informatie over het Rabobank lidmaatschap en de Rabobank Clubkas Campagne op: Rabobank Clubkas Campagne 2016.