Stem op Lionitas ! Rabobank Clubkas Campagne 2016.

Rabobank-Clubkas-Campagne      Lionitas       RCC Lionitas Lionitas 2016

*STEMMEN IS MOGELIJK VANAF WOENSDAG 6 APRIL : Graag delen want ‘DELEN BEREIKT VELEN’ !

A.V. Lionitas doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen vanaf woensdag 6 april t/m vrijdag 15 april stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage. Rabobank leden ontvangen op dinsdag 5 april per post hun stemcode met de link naar de stemsite en mogen daarop 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging.

Het is voor Lionitas uiteraard belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te ontvangen. Wij kunnen deze bijdrage erg goed gebruiken voor (hoognodige) TRAININGSMATERIALEN voor de JEUGDATLETIEK. Het zou daarom fantastisch zijn als wilt helpen bij het realiseren van dit doel door óók familie, vrienden & kennissen te vragen om op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2016.

Kom in actie voor Lionitas en beslis mee van 6 t/m 15 april, je helpt daarmee onze vereniging bij het realiseren van het bestedingsdoel. Alvast bedankt voor de steun en het delen !

*Alleen voor leden Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland. Maar let op: niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ worden opgezocht of iemand al lid is. Het lidmaatschap is kosteloos. Leden van de Rabobank hebben op dinsdag 5 april per post hun stemcode en de link naar de stemsite ontvangen. – Kijk voor meer informatie over het Rabobank lidmaatschap en de Rabobank Clubkas Campagne op: Rabobank Clubkas Campagne 2016.

https://youtu.be/CW_ubqlH9DY