Sint en Piet training pupillen.

wp_20161128_16_28_14_pro  wp_20161128_16_33_26_pro  wp_20161128_16_59_51_pro  wp_20161128_16_53_51_pro Klik op foto voor vergroting.
Reikhalzend werd er al naar uitgekeken… dé pietentraining maandagmiddag de 28e november ! Gelukkig geen storm en regen zoals vorig jaar maar droog en bijna windstil weer. Dat het wat kouder dan de afgelopen dagen is deert de jongens en meisjes pupillen dan ook niet, want ze zijn lekker actief bezig met het pietenspel met heel veel onderdelen zoals o.a. pakjes op het dak, het pepernotenspel, de Sint-sprint en schimmel op hol, en nog veel meer….
Zo halverwege de training kwamen er plotseling 2 sport-pieten mét zakken vol pepernoten en snoepgoed de atletiekbaan op gelopen en trakteerden de kinderen uiteraard op handenvol lekkers. Na de pauze mét limonade en warme chocomelk gingen ze dan ook fanatiek en met veel plezier verder met de 2e ronde. Oppassen was het soms op de door het opvriezen steeds gladder wordende atletiekbaan. Maar wat was het leuk en wat heeft iedereen veel plezier gehad! En tja, voor je het weet loopt het tegen zessen en is het trainingsfeestje weer voorbij en wordt iedereen (incl. meehelpende ouders) reuze bedankt voor de deelname, hulp en leuke middag. De nog steeds aanwezige pieten delen bij het naar huis gaan, als afscheid, de laatste pepernoten uit !
(De foto’s zijn helaas niet allemaal scherp maar geven wel een idee hoe het er vanmiddag aan toe ging op de atletiekbaan ) Fotocamera  De link naar de foto’s op Facebook van de pietentraining staan hier    ( volgende week maandag 5 december is er géén training voor de pupillen )