Rabobank Clubkas Campagne van start

 

Vanaf woensdag 29 maart t/m vrijdag 7 april kunt u weer stemmen tijdens de Rabo Clubkas Campagne waar Lionitas aan mee doet. Bestedingsdoel voor dit jaar: TRAININGSMATERIALEN voor de LOOPGROEPEN !

KOM IN ACTIE !
AV Lionitas doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen tussen woensdag 29 maart en vrijdag 7 april stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

HOE KUNT U STEMMEN ?
Het is voor Lionitas belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage erg goed gebruiken voor de TRAININGSMATERIALEN voor de LOOPGROEPEN ! Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit bestedingsdoel, door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne en dit bericht te delen !

ALLEEN VOOR LEDEN VAN DE RABOBANK
Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland of dit vóór woensdag 1 maart 2017 bent geworden. Niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ worden opgezocht of iemand al lid is. Het lidmaatschap is kosteloos. Leden van de Rabobank hebben op dinsdag 28 maart per post hun stemcode en de link naar de stemsite ontvangen.

MEER INFORMATIE ?
Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/lnwf.

KOM IN ACTIE ! Beslis mee van 29 maart t/m 7 april en help onze vereniging. Alvast bedankt voor uw steun! #RCC2017