Rabobank Clubkas Campagne 2017

    Meld je vóór 1 maart 2017 aan als lid, en je stem telt mee !

Na de succesvolle deelname van vorig jaar doet AV Lionitas ook dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Zoals ongetwijfeld bekend, is met deze actie geld te verdienen voor Lionitas. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland bepalen via stemming welke clubs een bijdrage ontvangen. Hoe hoger het aantal stemmen op een club, hoe groter de bijdrage. Van woensdag 29 maart tot en met vrijdag 7 april 2017 is de stemperiode.

Graag willen we de leden die al een Rabo rekening hebben nu al wijzen op de mogelijkheid om lid te worden van de Rabobank, want alleen dan kun je een stem uitbrengen. Dus ben je al klant (rekeninghouder) van de Rabobank, maar nog geen lid ? Dan kun je nog VOOR 1 MAART 2017 lid worden om mee te kunnen stemmen tijdens de Clubkas Campagne. Het lidmaatschap is kosteloos en aanvragen kan heel eenvoudig via deze link  ( bij een en/of rekening kan men allebeide lid worden… en mag men beide stemmen )

Bestedingsdoel 2017: Vorig jaar leverde deelname aan de Clubkas Campagne ruim € 350,- op. Je begrijpt, een mooi bedrag waarvoor atletiekmaterialen voor de jeugd zijn aangeschaft. Voor dit jaar is het bestedingsdoel: TRAININGSMATERIALEN t.b.v. de LOOPGROEPEN. We hopen ook dit jaar weer op jullie steun én stemmen !

   Meer info over het lidmaatschap van de Rabobank via: Info lidmaatschap Rabobank