Prachtige atletiekdag in(door) Drachten

     
Voor meer foto’s: => Foto’s Indoor Drachten

Met een A Pupillen, B pupillen, C/mini team én 4 D junioren was het Lionitas geel met blauw uitstekend vertegenwoordigd vandaag in Drachten. ’s ochtends de Athletics Champs met een meerkamp hoog/hurkhoog, 40m sprint, medicinebal/kogel met de afsluitende team estafette. Bij de jongste groep maar liefst 3 debutanten, die vol routine meteen volop meedraaiden, grote klasse Chris, Emke en Sofie 👍

Veel inzet, passie, strijd én plezier mochten de pret niet drukken van het niet behalen van een podiumplaats…. Met ruim 260 pupillen uit Noord en zelfs Midden Nederland: prima gedaan allemaal! Ook dank aan alle helpende handen en enthousiaste ouders. Welverdiende diploma’s worden bij de training komende week uitgereikt.

Ook bij de vier juniores s’ middags veel inzet en prima prestaties. Een meerkamp bestaande uit hoogspringen, 40 meter sprint en kogelstoten stond hier op het programma. Op de 40 m sprint eindigden Shanara en Yara bij de junioren D1 respectievelijk op de 1e en 2e plaats. Yara wist zelfs met ruime overmacht op de meerkamp de 🥇 plaats te bemachtigen, gefeliciteerd! Bij de junioren D2 stonden Naomi en Lisca aan de start van de meerkamp. Met respectievelijk een 9e en 15e plaats, ook prima gedaan.