Pietentraining Lionitas pupillen drukbezocht !

Met ruim 50 deelnemende pupillen, enthousiaste ouders, opa’s en oma’s, junioren en trainers die meehielpen bij de 11 onderdelen was de jaarlijkse pietentraining vandaag weer een groot succes.

Warme chocolademelk, pepernoten en 2 atletiekpieten die strooigoed uitdeelden maakten het naast een sportieve ook een smakelijke middag ! Alle deelnemers vielen bovendien in de prijzen want naast veel sportplezier was er als bonus voor iedereen nog een Sint chocolade lolly. Het team met de meeste punten op alle onderdelen nam ook nog een chocoladeletter in ontvangst.

Afscheid van 2 jeugdcommissie leden

Na respectievelijk 10 en 6 jaar namen Mark van Deutekom en Marc van Gelder afscheid van de jeugdcommissie. Zij werden aangenaam verrast door Hans Gelynse die namens het Lionitas bestuur een bos bloemen en een cadeaubon aan beiden overhandigde als dank voor de vele jaren inzet bij de vele activiteiten.

Tot slot, iedereen bedankt voor de hulp en inzet vandaag. Speciale dank aan Dick Henkes die ook dit jaar de pietenpakken weer geheel belangeloos beschikbaar stelde.

Sportieve groeten namens de jeugdcommissie

Marco, Elaine, Ruben (Mark, Marc)