Open Stedenwedstrijd Indoor voor PUPILLEN op 6 maart 2016 in Apeldoorn

UITNODIGING: het lijkt de jeugdafdeling van A.V. Lionitas een fantastisch evenement om hier als vereniging aan mee te doen ! Wil je ook mee naar Apeldoorn ? Meld je dan aan door het sturen van een e-mail naar Tjeerd van der Meulen. Graag voor 1 jan. 2016 !

                pupillen indoor 

Op zondag 6 maart 2016 staat de 6e editie van de Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen op de agenda. Na het grote succes van vorig jaar met 440 deelnemers van meer dan 50 verenigingen wil de organisatie dit jaar de wedstrijd uitbreiden, zodat deze kwalitatief nog beter wordt en er nog meer deelnemers kunnen deelnemen. De inschrijving zal in januari 2016 open gaan en gaat op basis van moment van inschrijven. Dus hoe eerder je inschrijft, hoe groter de kans dat je mee kunt doen.

Het programma zal voor alle pupillen bestaan uit een 4-kamp.( pupillen C: 40 meter sprint, 600 meter, verspringen en hoogspringen & pupillen A/B: 40/60 meter sprint, 600 meter, kogelstoten en verspringen/hoogspringen) De kosten voor deelname aan deze meerkamp bedragen € 16,00 p/p.

Meer informatie is te vinden op de website: www.indoorapeldoorn.nl  Voor een impressie van afgelopen jaar: Pupillenindoor Apeldoorn 2015