Noord Nederlandse Kampioenschappen Pupillen in Heerenveen

Zaterdag 18 juni vonden de jaarlijkse NNK voor pupillen plaats bij Atletiek Vereniging Heerenveen. Uitstekende prestaties van ALLE deelnemende Lionitasser’s ! Meerdere medailles werden door de pupillen meegenomen naar Leeuwarden zowel gezamenlijk met een knappe zilveren medaille op de 4 x 60 meter estafette bij de meisjes pupillen A2( Jente Leeuwangh, Mayke Ruige, Shanara van Zandvoort en Renske Drenten) maar ook individueel lieten meerdere atleten zich de medailles omhangen.

Jente Leeuwangh behaalde een gouden medaille op de meerkamp waarbij ze ook nog op 3 van de 4 onderdelen ( hoog-ver-60m ) haar onderdelen won. Ook op de 1000 meter liep Jente in de prijzen met een 2e plaats ! Bij de Jongens Pupil A1 behaalde Quinten Geleynse een prima 11e plek op de Meerkamp. Net als Quinten deed ook Tom Rusman (Jongens Pupil C) bij de meerkamp ( 8e) en de 600 meter (7e) uitstekende zaken ! Bij de meisjes Pupil A1 was er voor Mayke Ruige een prima 8e plek bij de meerkamp en een 8e plek op de 1000 meter met ook hier een sterk bezet deelnemersveld.

Last-but-not- least verrasten bij de Mini Pupillen de beide 6 jarige broertjes Jayden en Delano van Zandvoort (beiden nog maar net Lionitas lid ! ) iedereen en zichzelf met een uitstekende 3e plek op de meerkamp (ver, 40 meter en vortex) voor Jayden én een 3e plek op de 600 meter ook voor Jayden ! Delano behaalde zelfs een 2e plek op de meerkamp én ook nog eens een 2e plek op de 600 meter !

Deelnemers, ouders en begeleiders, wát een geweldige prestaties ! De inzet en het plezier ‘spat’ haast van de foto’s af, van harte gefeliciteerd allemaal ! Voor alle uitslagen zie : https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/6551/300/…   Onderstaande foto’s zijn gemaakt door :Ingrid van Zandvoort / Werner Zuurbier.

NNK Ingrid van Zandvoort 4.  NNK Werner Zuurbier  NNK Werner Zuurbier 1