Natte maar geslaagde paas (haas) training !

Met dank aan alle ouders, vrijwilligers, trainers(sters), de meer dan 60 enthousiaste pupillen én niet te vergeten de paashaas, die speciaal voor deze gelegenheid in Lionitas clubtenue verscheen, kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde, iets natte, middag !

Een 10- tal onderdelen stonden vanmiddag op het (paas) programma waaronder een paashaas(t)run, eieren gooien, een hazenslaapje en een ei-stafette …. om er maar een paar te noemen. Door loting werd team 3 de ‘winnaar’ en ontving een chocolade-vergulde paashaas. Maar natuurlijk was er voor álle deelnemers nog een bedankje voor hun inzet, nl. een chocolade-paas-ei . Alle ouders die ruim een uur in de striemende regen bij de diverse onderdelen hebben gestaan, kregen dan ook van de pupillen een dik verdiend en daverend applaus !

Namens de jeugdcommissie iedereen reuze bedankt voor de deelname en hulp en graag tot ziens bij de volgende activiteit: de ouder kind wedstrijd op woensdagmiddag 24 mei, mét zonnig weer !  Hieronder nog de prachtige foto impressie gemaakt door Paul Faber van Paul Faber Fotografie