Meehelpen met Urban Trail?

Op zondagmorgen 23 juni vindt de tweede editie van de KLM Urban Trail Leeuwarden plaats. Een bijzondere loop door de stad. De deelnemers leren Leeuwarden kennen op een andere manier, het parcours voert de deelnemers door verschillende gebouwen, steegjes en binnentuinen waar je anders nooit komt. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van circa 5 km of 10 km. Elk jaar is het parcours anders en worden er nieuwe locaties gezocht. Dit maakt het een verrassende en avontuurlijke loop voor alle deelnemers.  
Kijk voor meer informatie en de aftermovie op de website: www.leeuwardenurbantrail.nl.  

Om de KLM Urban Trail Leeuwarden tot een succes te maken, hebben wij de hulp nodig van vrijwilligers. Onze vrijwilligers bieden wij een leuke ervaring bij een hardloopevenement in Leeuwarden, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker start: je begeleidt de deelnemers naar de juiste startvakken
  • Medewerker finish: Je voorziet de deelnemers van een flesje water en natuurlijk de welverdiende medaille
  • Medewerker accommodatie: Startnummers uitgeven, Kledinginname, Ontbijt uitdelen
  • Medewerker locatie/parcours: Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de route of één of meerdere locaties waar de deelnemers doorheen lopen 

Meer info E-mail: tessa.remery@golazo.com Tel: 0854863650
Aftermovie 2018: https://vimeo.com/266401535