Meehelpen bij de AdventureRun?

We ontvingen het volgende bericht van de organisatie van de AdventureRun:
“Op zaterdag 17 december organiseren we weer de Ameland Adventurerun. Het is de 18e editie en we verwachten ca 3.500-4.000 lopers aan de start bij de verschillende afstanden op de Reeweg in Nes. Dit prachtige hardloopevenement kan niet plaatsvinden zonder de hulp van veel enthousiaste vrijwilligers. Ook voor dit jaar doen we een beroep op jullie om mee te helpen voor, tijdens of na de run. Veel vrijwilligers staan ieder jaar op dezelfde plek om atleten te helpen en aan te moedigen. Maar misschien heb je nog nooit dit mooie evenement meegemaakt en lijkt het je leuk om te helpen. Wil je iemand meenemen om samen te komen helpen, laat het ons vooral weten! We maken er met elkaar weer een gezellige dag van op Sporteiland Ameland.

De routes (kidsrun, 5 km, 10 km en 21,1 km) zijn gelijk aan die van de vorige editie en de verzorgingsposten zijn ook op dezelfde locaties.

‘Hier’ vind je de lijst met onderdelen en tijden waar wij jullie goed kunnen gebruiken. 

Kom je van de wal, dan regelen wij natuurlijk weer een bootkaartje, fiets en lunchpakket voor je. Graag reageren naar vrijwilligers@sporteiland.com