Maandag 15 januari Sponsorloop !

Op maandag 15 januari 2018 zal op de atletiekbaan een sponsorloop worden gehouden waar alle pupillen (en D junioren) aan mee kunnen doen! In de zomervakantie van 2018 gaat jeugdtrainer Ruben Korte met een groep jongeren van de organisatie World Servants naar Bolivia.

Tijdens hun verblijf daar gaan ze twee klaslokalen bouwen, zodat er 50 kinderen les kunnen krijgen uiteraard is voor de bouw hiervan best een aardig bedrag nodig, wat ze met diverse acties, waaronder deze sponsorloop, bij elkaar hopen te krijgen. Natuurlijk hopen ze op veel deelname van de pupillen en junioren voor dit goede initiatief!

Het bestuur en de Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) van Lionitas verlenen graag belangeloos hun medewerking hieraan. Afgelopen maandag en woensdag hebben alle pupillen informatie gekregen over het project en over de sponsorloop en hebben alleemaal een sponsorkaart en informatiebrief meegekregen. Was uw kind er niet afgelopen week? Geen probleem, dan vindt hierBrief aan ouders, verzorgers Lionitas pupillen. de   Informatiebrief Sponsorloop Lionitas  en de Sponsorloop kaart  Lionitas  ,     zodat ook uw kind ook kan mee doen!

De trainingen in de sporthal komen te vervallen op maandag 15 januari.