LIONITAS Hardloopshirt

Herkenbaarheid voor Lionitas lopers.

Vind jij het ook zo jammer dat je tijdens een loopje bijna nooit iemand herkent als lionitas loper. Daar gaan we verandering in brengen, want elke lionitas ‘hard’loper kan nu zijn loopjes rennen in een lionitas shirt!

Tijdens de ledenvergadering is dit ‘nieuwe’ Lionitas-shirt gepresenteerd. Dit shirt wat vooral bedoelt is voor de hardlopers van lionitas is te koop voor 29,99 euro.

Het is geen officieel lionitas shirt, wat betekent dat het niet bij officiële atletiekwedstrijden als club tenue gedragen mag worden. Maar tijdens alle lopen kan dit shirt gewoon gedragen worden.

Dames en Heren model

We hebben een dames en een herenshirt verkrijgbaar in diverse maten. De shirts zijn iets langer dan normaal, wat het draagcomfort verhoogt. Ook hebben we ervoor gekozen om de kraagjes iets ruimer te maken. Dus wat minder straks wat ook het draagcomfort verbetert.

Passen en bestellen

In de kantine van Lionitas zijn alle dames en herenmaten aanwezig en kan er tijdens de trainingsuren op dinsdag en donderdag gepast worden.

Ook is er een inschrijflijst waarop je je naam en maat kunt zetten. de shirts worden dan besteld door John van Diepenmaat sport.

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd even bij de winkel langsgaan

Dus voortaan zien we bij de Potmarge run, de groene ster loop, de noorderfitrun, berenloop en alle andere lopen alle lionitas lopers in hun lionitas shirt!  Dat wil jij toch ook!