Lionitas ATLETIEKNIEUWS & Indoor Clubkampioenschappen.

In de hal van het Clubgebouw van A.V. Lionitas hangen vanaf 18 januari, een 2-tal aankondigingen ( convocaties ) en inschrijflijsten voor atletiekwedstrijden van (mini) PUPILLEN, JUNIOREN en SENIOREN + MASTERS.  Let op de deadlines voor de diverse wedstrijden én SCHRIJF JE SNEL IN !

ZATERDAG 12 MAART 2016 vinden de INDOOR CLUBKAMPIOENSCHAPPEN van A.V. LIONITAS in Tuk (Steenwijk) plaats voor ( mini) PUPILLEN, JUNIOREN , SENIOREN + MASTERS, gelijktijdig met het Visschersport indoor-atletiek-gala, georganiseerd door A.V. Start ’78. O.a.(mini) Pupillen Meerkamp:40 m- hoog/ver/bal/kogel.
Junioren & Senioren + Masters: sprint 2-kamp- (40m – 50m ) hoog/ ver /kogel.
Aanvang: 10.00 uur tot ± 18.30 uur.

ZATERDAG 19 MAART 2016 organiseert A.V. Heerenveen de Indoor Heerenveen. Deze wedstrijd voor alle categorieën zal plaatsvinden in Sportstad Heerenveen. Voor de (mini-) PUPILLEN is er een driekamp, bestaande uit hoogspringen, kogelstoten/medicinebalstoten en een 40/60 meter. Voor de andere categorieën, JUNIOREN en SENIOREN + MASTERS wordt er naast het kogelstoten en hoogspringen een sprinttweekamp, bestaande uit een 50 meter en een 60 meter gehouden.
 
Let op ! Inschrijving ALLEEN via de inschrijflijsten in de hal van het Clubgebouw van Lionitas ! Hierop is ook ALLE informatie te vinden over de diverse programma’s, starttijden, locaties, deelnamekosten, wijze van betaling ( via Lionitas – wedstrijddepot ) etc., etc.

IMGP3941  schrijf-je-nu-in1