Leuke en sportieve atletiekdag in Tuk.

   

Klik op de foto’s voor een vergroting. Foto’s Paul Faber Fotografie

Vandaag vond in Tuk (bij Steenwijk) het 32e Visschersport indoor-atletiek-gala georganiseerd door A.V. Start ’78 plaats.

Ook veel Lionitassers waren hier van de partij, van minipupil tot senior deed aan één of meerdere onderdelen mee. Zo was er de sprint (2 kamp), het medicinebal gooien, kogelstoten én ver- en hoogspringen. Maar de Jeugd ( pupillen en junioren ) vormde de ruime overhand. Met veel plezier zette de één zijn of haar eerste stappen op een ‘officiële’ atletiekwedstrijd en weer een ander verpulverde 1 of meerdere PR’s. Kortom leuke wedstrijden én een goede sfeer maakten dat het gewoon een érg leuke (atletiek) dag was waarbij iedereen complimenten verdient voor de geleverde inzet en prestaties !  

Prestaties waren er ook, en wat voor… zo verkeerde Tessa de Roos (MpupA2) op grote hoogte ! Maar liefst 1.35 bij het hoogspringen was ongekend, op voorhand hoopte zij haar PR van 1.25 te verbeteren naar 1.30 maar dat dit maar liefst 1.35 werd was fantastisch !! Of de door jeugdtrainer Ruben Korte toegezegde ijsco hier debet aan was…. ? Feit is wel dat voor iedere toekomstige aanval op dit PR ….minimaal een grote sorbet van La Venezia vereist is 🙂

Shanara van Zandvoort (MpupA2) verbeterde haar PR op het kogelstoten en hoogspringen en eindigde in haar categorie op een knappe 3e plaats. Helaas door een fout gemaakt met de einduitslag kwam Shanara niet op het podium te staan, maar de organisatie heeft verzekerd dat Shanara uiteraard haar medaille alsnog zal ontvangen. Delano van Zandvoort ( J PupC/Mini) behaalde tot slot de hoogste trede van het podium met een uitstekende 1e plaats ! De andere hoogtepunten en uitslagen zijn binnenkort af te lezen op de uitslagenlijst die op www.start78.nl/uitslagen-wedstrijden/uitslagen-2016 zal verschijnen.

Paul Faber van Paul Faber Fotografie legde de sportieve successen van vanochtend vast in een prachtige Fotoreportage, waarvoor hartelijk dank www.facebook.com/pg/PaulFaberFotografie/photos/…