Leeuwarden Marsum Leeuwarden Zondag 5 februari

Leeuwarden Marsum Leeuwarden is een klassieker, met start en finish op de atletiekbaan van Lionitas. Het parkoers van de 21,1 km voert door de koude weilanden aan de noordkant van onze hoofdstad, waar de wind vrij spel heeft. Ook bij dit evenement is er een 1 km Kidsrun, een 2,5 km, een 5 km, een 10 km en als hoofdafstand een halve marathon. De afstanden zijn exact opgemeten. Na afloop is er voor iedereen een gratis flesje Extran bij de finish en een beker warme chocolademelk in de kantine mogelijk gemaakt door Friesland Campina.  

– Ook bij deze loop kun je nog meedoen met de Gouden Leeuw. Hoewel het prijsvoordeel er niet meer is, doe je natuurlijk wel mee met de verloting waarbij leuke (hardloop) artikelen zijn te winnen, beschikbaar gesteld door Running Center Leeuwarden. Je schrijft je automatisch in voor Leeuwarden Marsum Leeuwarden (LML) en Rondje Goutum (RG). Je ontvangt een startnummer die je voor deze 2 lopen houdt. Voor € 8 -, doe je mee en voor €11-, ontvang je na Rondje Goutum een speciale Gouden Leeuw medaille.

– Dit is de 2e wedstrijd van 3 van de Open Jeugd Wintercompetitie 2017: Open Jeugd Wintercompetitie 2017

Deelnemers die zich al eerder ingeschreven hebben voor de Gouden Leeuw Lopen bij de Douwe Kleefstraloop, hoeven zich niet (opnieuw) te melden of te registreren, maar kunnen zich met het bewaarde ‘gouden’ startnummer gewoon opstellen in het startvak op zondag 5 februari !

Kijk voor alle verdere info, waaronder voorinschrijven t/m vrijdag 3 februari, op www.lopeninleeuwarden.nl