Uitslagen & foto’s Leeuwarden-Marssum-Leeuwarden

    IMGP6171       IMGP6143

Leeuwarden-Marssum-Leeuwarden Zondag 7 februari 2016  

Met een stevige wind, máár droog en zonnig weer, werd vandaag de klassieker ‘ Leeuwarden-Marssum-Leeuwarden ‘ gelopen met maar liefst 357 deelnemers aan de start op de diverse afstanden. Een prachtige hardloop dag die zonder de aanwezige vrijwilligers, organisatie (WOC weg) én de vele enthousiaste deelnemers niet mogelijk was geweest !

Ook een dag die een aantal verbeterpunten liet zien, voor volgende edities ! Zo zijn helaas een aantal lopers aan de 21,1 km, onbedoeld, verkeerd gestuurd en liepen daardoor ca.2km extra. Daarom staat in de uitslagen deze afstand dan ook als ‘Langste Afstand’ vermeld. Bij de 1 km Kidsrun zijn door miscommunicatie de tijden niet genoteerd, wél de volgorde van binnenkomst. Met excuses voor diegenen die hier hinder van hebben ondervonden !  Al met al overheerst hopelijk voor iedereen een prachtige hardloop dag en we hopen je/jullie graag terug te zien op zondag 6 maart 2016 bij Rondje Goutum..

Uitslagen : Uitslagen Lwd-Marssum-Lwd    Heb je een opmerking over de uitslag ? Dan graag via E- MAIL naar : wocweg@lionitas.nl

Foto’s :  Foto’s Lwd-Marssum-Lwd 07-02-2016  De foto’s van vandaag zijn ‘uit de losse pols’ geschoten. Geprobeerd iedereen op de gevoelige plaat vast te leggen ! Mocht je er niet opstaan….dan was je te snel (  )

TFNeem ook eens een kijkje op:

Twitter @AVLionitas
Facebook www.facebook.com/groups/lionitas/