help collega-atletiekvereniging AV Heerenveen én stem !

logo-av-heerenveen     nuon-clubcompetitie

AV Heerenveen: ” We hopen dat jullie AV Heerenveen willen meehelpen om deze prijs binnen te slepen door vóór 16 november jouw stem uit  te brengen via: clubcompetitie.nuon.nl/ avheerenveen  ”

Vanuit de Lionitas Nieuwsbrief: ingekomen post van collega-atletiekvereniging AV Heerenveen:

Beste bestuursleden van Noord-Nederland,

Sinds twee jaar organiseert NUON de ClubCompetitie. Dit is een wedstrijd tussen amateursportverenigingen op het gebied van duurzaamheid. Wellicht hebben jullie hier enkele weken terug ook een uitnodiging voor gekregen. AV Heerenveen heeft dit jaar meegedaan en is door de vakjury genomineerd als een van de vijftig kanshebbers op de negen hoofdprijzen van € 10.000,- De inzending van AV Heerenveen is hier te bekijken.

Nu is het voor AV Heerenveen zaak om zoveel mogelijk stemmen te krijgen, om van de voorselectie van vijftig tot de negen winnaars te geraken. En dit wordt lastig. Zo zijn er verenigingen met meer dan vijf keer zoveel leden die eveneens op dezelfde negen winplekken azen. Dit is waarvoor we jullie hulp willen inschakelen ! Zouden jullie ons willen helpen met het oproepen van jullie leden via social media of de nieuwsbrief bijvoorbeeld om via de link :clubcompetitie.nuon.nl/ avheerenveen te stemmen op ons idee? Het is per mobiel apparaat een keer mogelijk om te stemmen. Zo kunnen jullie wellicht onze zonnepanelen tijdens een van de wedstrijden volgend jaar bewonderen, en zijn we jullie eeuwig dankbaar. Uiteraard zullen we onze dank aan jullie dan ook publiekelijk bekend maken op onze eigen grote community, wat ten goede komt van jullie eigen goodwill.

Er zijn in het Noorden geen andere atletiekverenigingen genomineerd (alleen twee in de achterhoek) en in Groningen en Drenthe zelfs geen enkele atletiekvereniging. Hierdoor zullen jullie geen andere bevriende verenigingen teleurstellen wanneer jullie ons idee willen promoten en stemmen. We hopen dat jullie met ons mee willen werken om deze prijs binnen te slepen door vóór 16 november jouw stem uit  te brengen via: clubcompetitie.nuon.nl/ avheerenveen . Vorig jaar is het AV de Liemers uit Zevenaar met veel zweten ook gelukt, we hopen hen op te volgen !

Met vriendelijke groet,

Rienk Kan, Secretaris AV Heerenveen