Grote Clubactie groot succes voor Lionitas

  grote-clubactie      goed-gedaan      bedankt

Door de inspanning van velen kan av Lionitas dit jaar een mooi bedrag incasseren uit de Grote Clubactie. In totaal werden er 1075 loten verkocht, wat na aftrek van de kosten neerkomt op een netto-resultaat van 2180 euro voor de club.

De meeste lof komt toe aan de 59 jeugdleden die met boekjes langs familieleden, bekenden en buren gingen. Absolute nummer 1 is Sophie Kuiken, die 49 loten aan de man/vrouw bracht. Elza van der Meulen was een goede tweede met 47 loten en Merlijn Rosier verkocht 45 loten. Deze drie krijgen deze week een prijs uitgereikt. Ook voor alle andere jeugdleden die meededen, is er een beloning voor hun geweldige inzet. (Nb. die afgelopen week al is uitgedeeld)

Complimenten voor de jeugdcommissie die de organisatie verzorgde, in het bijzonder voor Marc van Gelder, de trekker, en Carla Pijlman-Hakvoort, die ongeveer negenhonderd namen, adressen en banknummers in het systeem invoerde. Ook Paul, Mark en Marieke deden een duit in het zakje.

Voor de senioren was er de mogelijkheid om online loten te kopen. Ook dat leverde aardig wat op. Het geld dat op deze manier is ingezameld voor de club komt in de eerste plaats ten goede aan atletiekmateriaal voor de jeugd.

En nu maar hopen dat er ook nog mooie prijzen vallen op de verkochte loten. Dat zou een mooie opstap zijn naar de lotencampagne van volgend jaar.

Nog even geduld, want de trekking is op 8 december en de uitslag wordt 9 december bekendgemaakt!

Iedereen die zich heeft ingezet: chapeau!

Namens het bestuur, Hans Willems.