Grote Clubactie doorslaand succes voor Lionitas


Vorig jaar was al een geweldig resultaat neergezet (€ 2100,- atletiekmaterialen voor de jeugd) maar dat het dit jaar nóg succesvoller zou worden was niet verwacht. In totaal werden er 1418 loten verkocht, wat na aftrek van de kosten neerkomt op een nettoresultaat van iets meer dan € 2800,- voor de club ! De opbrengst van dit jaar komt ten goede aan de aankleding van de atletiekbaan en het clubgebouw en is dan ook een geweldige opsteker !

De meeste lof komt toe aan de 64 jeugdleden die na de start halverwege september zeer enthousiast met verkoopboekjes langs de deuren en langs familieleden en bekenden gingen. Gemiddeld verkochten ze 20 loten per persoon. Naast de geweldige opbrengst voor hun vereniging leverde dit de pupillen en junioren zelf cadeaubonnen op voor degenen die meer dan 12 loten verkochten. Ook was er voor de drie bestverkopende jeugdleden (foto) nog een sporttas en een extra prijs. Stein verkocht bijna 40 loten, Arjun ruim 50 loten en een gedeelde 1e plaats was er voor Elza en Dione met elk 86 loten. Maar natuurlijk complimenten voor álle jeugdleden en ouders voor de deelname, inzet en verkoop !

Voor de senioren was er de mogelijkheid om online loten te kopen. Ook dat leverde aardig wat op. En nu maar hopen dat er ook nog mooie prijzen vallen op de verkochte loten. Nog even geduld, want de trekking is op 13 december en de uitslag wordt 14 december bekend gemaakt. Voor iedereen die zich heeft ingezet: hartelijk dank!

Sportieve groeten, namens bestuur en jeugdcommissie

#avlionitas🦁 #leeuwarden #atletiek #hardlopen #clubactie