Geslaagde paas­čÉ░training !

 

Met dank aan, de bijna 50 enthousiaste pupillen ├ęn niet te vergeten de hulpvaardige ouders en familieleden en de paashazin die speciaal voor deze gelegenheid in Lionitas club-tenue verscheen, kunnen we als jeugdcommissie terug kijken op een erg geslaagde, iets natte, middag !

Na de warming-up door meester Andr├ę volgden een 10- tal onderdelen vanmiddag tijdens het (paas) programma waaronder een paashaas-run, eieren gooien, een hazenslaapje met limonade en lekkernijen, en een ei-stafette ÔÇŽ. om er enkele te noemen.

De uitslagen lagen erg dichtbij elkaar maar team 2 werd de ÔÇświnnaarÔÇÖ en ontving een chocolade-vergulde paashaas. Maar natuurlijk was er voor ├ílle deelnemers nog een bedankje voor de deelname en inzet, nml. een chocolade-paas-lolly. Alle ouders en anderen die ruim een uur in de motregen bij de diverse onderdelen hebben gestaan, kregen dan ook van de pupillen een dik verdiend en daverend applaus net als de paashazin ­čÉ░!

Namens de jeugdcommissie iedereen reuze bedankt voor de deelname en hulp en graag tot ziens bij de volgende activiteit: de ouder kind wedstrijd in mei, m├ęt ԜǴŞĆ weer ?!

Foto’s Mark van Deutekom:┬áFoto’s paas haas training pupillen 28 maart

Foto’s Freke Kloek:┬áFoto’s paas haas training pupillen 28 maart