Eerste Leeuwarder Rollatorloop in Nijlân

  

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Eerste Leeuwarder Rollatorloop in Nijlân !

Leeuwarden beleeft op dinsdagmiddag 6 november 2018 haar eerste rollatorloop. Gebruikers van een rollator kunnen meedoen aan een feestelijke prestatieloop op de vernieuwde atletiekbaan van Lionitas aan de Middelzeelaan. De organisatie is in handen van Sportwijk Nijlân, AV Lionitas en Wijkcentrum Nijlân.

Het belooft een sportief feestje te worden. Zonder strijd. Want na het gezamenlijk aftellen en het klinken van het startschot gaat het er niet om wie de beste is. Het belangrijkste is de gezelligheid en het bewegen in de buitenlucht.

De rollatorloop in Nijlân is de eerste in Friesland. Er is een ontvangst met koffie en thee vanaf 13.30 uur. Daarna volgt een warming-up. Om 14.15 uur wordt het startschot gegeven.

Er is muziek van een draaiorgel en die speelt ook tijdens de loop zelf. Een speaker doet verslag van de prestaties, de rollators mogen worden versierd en na afloop wacht voor iedereen een medaille. Degene met de origineelst versierde rollator verdient een leuk prijsje, welke door Running Center Leeuwarden beschikbaar wordt gesteld. Deelnemers bepalen zelf de afstand. Meedoen is gratis en aanmelden kan via mail:  communicatie@sportwijknijlan.nl of door te bellen met Willy (06)44866139 of Marc (058)2671918. Eerst bellen voor meer informatie kan ook. Meer informatie is ook te vinden op www.sportwijknijlan.nl