Edwin van der Wal vrijwilliger van het jaar

 

Edwin van der Wal vrijwilliger van het jaar

Tijdens de geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst van av Lionitas is Edwin van der Wal uitgeroepen tot vrijwilliger van 2017. Met zijn activiteiten voor de WOC en de website van Lionitas levert Edwin een enorme bijdrage aan de vereniging, onderstreepte bestuurslid Hans Willems bij de bekendmaking. Edwin verzorgt bij alle loopevenementen de inschrijving vooraf en is op de dag zelf van vroeg tot laat in de weer om alles in goede banen te leiden.

Anders dan andere jaren begon de Nieuwjaarsbijeenkomst met een muzikaal optreden. De band WIEBE van Wiebe Kaspers, Florian den Hollander en Daan Slagter verzorgde een spetterend optreden als dank dat ze voor de opname van hun nieuwe clip gebruik mochten maken van de atletiekbaan. De clip is trouwens te zien op de website van de groep, wiebe.nu.

Voorzitter Kees van Anken keek in zijn toespraak terug op het jaar 2017 dat vooral de geschiedenis ingaat als het jaar waarin de renovatie van de atletiekbaan grote achterstand opliep, waardoor we nu niet met een blauwe of oranje, maar met een zwarte (asfalt)baan zitten. Hij sprak de hoop uit dat 2018 een voorspoediger jaar zal worden voor de vereniging.

Tekst en foto: bestuur AV Lionitas