Druk bezochte Avondloop

 

(Klik op de foto’s voor een vergroting)

Vakantie en bouwvak weerhielden de dik 400 deelnemers  er  niet van om één of twee ronden mee te lopen bij deze derde editie van de Groene Ster Avondloop.  Prachtig hardloopweer was het en dat bracht natuurlijk ook veel na-inschrijvers op de been, naast de al ruim 250 deelnemers die zich vooraf hadden aangemeld. Met dank aan de vele vrijwilligers die in de witte tent iedereen van een startnummer voorzagen stond iedereen op tijd aan de start.

Om half 8 ging het lange lint van hardlopers van start door de mooie Groene Ster waar de contouren van het naderende Psy-Fy festival al zichtbaar waren. Met op iedere hoek of afslag een verkeersregelaar of vrijwilliger was verkeerd lopen haast onmogelijk. Langs de route in ieder geval een tweetal fotografen Janke van der Schaaf en Tjeerd de Jong.

Uitslagen : Uitslagenlijst Groene Ster Avondloop   (Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de uitslag stuur dan een mail naar: wocweg@lionitas .nl)

Video : Start 5 & 10 km

Foto’s: Janke en Djurre van der Schaaf  Naamsvermelding van de fotografe (Janke van der Schaaf) wordt bij delen gewaardeerd.

Foto’s: Tjeerd & Willy de Jong  Naamsvermelding van de fotograaf (Tjeerd de Jong)  wordt bij delen gewaardeerd.

Foto’sWieke de Haan     Naamsvermelding van de fotografe (Wieke de Haan) wordt bij delen gewaardeerd.

Resumé: een mooie midzomer avondloop met wederom een uitstekende samenwerking tussen AV Lionitas Leeuwarden en Loopgroep Leeuwarden