Drie maal is scheepsrecht ❗ Ouder Kind wedstrijd

   

Klik op de foto’s voor een vergroting. Meer foto’s staan :  hier

Update: 12-10-2018 toegevoegd:   Deelnemers ouder kind 2018 – uitslag

Drie maal is scheepsrecht

Na het twee keer vanwege de baanrenovatie moeten afgelasten van de ouder kind wedstrijd was het afgelopen woensdag 10 gelukkig wél mogelijk om dit altijd leuke en gezellige evenement te organiseren. Pupillen en junioren vormden samen met een van de ouders een team en gingen op onderdelen kogelstoten, verspringen en 50 meter sprint de sportieve strijd met elkaar aan. Ook was er nog de fun categorie voor jeugdleden die met iemand anders zoals vriendinnetje, vriendje, broertje, zusje etc. aan de onderdelen meededen. Voor de jeugd wordt rekening gehouden met de leeftijd via de score lijsten, want een junior van 13 jaar…..werpt, sprint en springt normaal gesproken iets verder/sneller dan een mini-pupil van 6 jaar.

Ruim 80 deelnemers kwamen op deze zonnige woensdag (avond) in actie. Natuurlijk niet zonder eerst een warming-up om de spieren warm en soepel te krijgen, wat de trainers André en Ruben wel toevertrouwd was !

2 verspringbakken, 2 kogelbakken en 4 sprintbanen werden gebruikt om alles in goede banen te leiden. Erg blij waren we als jeugdcommissie met de hulp en aanwezigheid van heel veel woc-baan leden (wedstrijd organisatie commissie) die bij het verspringen en het sprinten letterlijk en figuurlijk alles in goede banen wisten te leiden 🔝

De foto’s geven een goed beeld en sfeerimpressie van de leuke avond die het gisteren was. Na drie keer 20 minuten per onderdeel was het tijd voor limonade en even op adem komen. Voor de jeugdcommissie de gelegenheid om de lijsten te verwerken en op te tellen. Ondertussen werd er voor het eerst een estafette georganiseerd, wat zo goed in de smaak viel bij iedereen dat dit zo goed als zeker ook volgende keren een ‘vast’ onderdeel gaat worden.

Natuurlijk is meedoen het belangrijkste, maar iets na half 8 is het dan toch tijd voor de prijsuitreiking van zowel de fun categorie als de ouder kind categorie en de 🥇🥈🥉koppels beklimmen het podium en ontvangen de prijzen waaronder 🏆 voor de ouder kind en fun prijzen voor fun categorie.

Ere wie ere toekomt … Yara en Willem 🏆

Dat ook de jeugdcommissieleden net mensen zijn blijkt kort na afloop van de prijsuitreiking… een vergissing in de score blijkt helaas gemaakt 😬 Bij het tellen is, ook na het natellen, door een tweede persoon een tiental punten te weinig berekend aan….Yara en Willem de Boer. Zij blijken van gedeelde derde plaats, met ruime voorsprong, een eerste plaats behaald te hebben in de ouder kind categorie.

Direct geven Yara en Willem aan absoluut niet te willen dat de derde prijs wordt ‘ingenomen’ bij een eventuele hernieuwde prijsuitreiking (🔝) Een sportieve reactie waar ook wij blij mee zijn en we besluiten de uitreiking zo te laten zoals die was. Natuurlijk zorgt de jeugdcommissie op korte termijn nog wel voor een 🏆 want zoals gezegd….ere wie ere toekomt ! Gelukkig konden we ze nog wel op de gevoelige plaat vastleggen mét beker !

Tot slot is er voor alle deelnemers nog een dikverdiende ijsco voor de deelname en inzet. Wij als jeugdcommissie kijken terug op een erg leuke en geslaagde avond en zien jullie graag terug bij een van onze volgende activiteiten.

Sportieve groeten, Lionitas jeugdcommissie
Mark, Piet, Marieke, Ruben, Marc

Voor versterking en uitbreiding van de jeugdcommissie zijn we op zoek naar ouders van jeugdleden die het net als ons leuk vinden om mee te helpen de diverse activiteiten te organiseren !  Neem vrijblijvend even contact op met ons via  jeugdcommissie@lionitas.nl, en we nemen contact met je op.