Bijna 300 deelnemers aan de start van de Noorder Fit Run

Foto’s AV Lionitas. 1km -5 km- 10 & 16,1 km. Klik op de foto voor vergroting

Droog en bewolkt hardloopweer was het vandaag en zelfs de zon kwam er nog bij. Dit maakte dat deze editie van de Noorder Fit Run prima hardloopomstandigheden kende en er daardoor vanmorgen ook nog veel na-inschrijvingen werden genoteerd.

Met 289 deelnemers op de diverse afstanden, en daarnaast vele andere (regionale) lopen dit weekend, een aantal waar het organiserende AV Lionitas en Stichting vrienden van het MCL zeer content mee waren. Om 11: 00 uur beet de jeugd op de 1 km Kidsrun de spits af met deelname van ruim 30 jongens en meisjes die bij de finish allemaal een mooie medaille kregen omgehangen voor hun prestatie.

Een kwartier later was het de beurt aan de 10 en 16,1 km lopers om van start te gaan, waarna ook om 11.20 uur de 5 km lopers van start mochten gaan. Ook de deelnemers aan de team run waarbij je als team met 3 personen meedoet en waarbij ieder teamlid een andere afstand loopt – 5, 10 of 16,1 km- , zijn tegelijkertijd gestart. Alle deelnemers kregen na afloop nog het traditionele suikerbroodje uitgereikt als dank voor de deelname én steun aan het goede MCL-doel: het opknappen van de kinderwachtkamer in de polikliniek plastische chirurgie.

Uitslagen:   Uitslagen Noorder Fit Run 8 okt.2017 

Video’s :  1 km Kidsrun   5 km     10 km en 16,1 km

Foto’s:   Harrie Wetterhahn  en Tjeerd de Jong

Alle deelnemers, organisatie en vrijwilligers hartelijk bedankt.