AV Lionitas jeugdactie: Gratis deelname Santa Run Leeuwarden !

santa-run-2016 Update 15/12 : alle Santa Run pakken zijn vergeven !

 

Net als eerder deze zomer met de ‘win-de-Dafne-vlaggen-actie’ heeft AV Lionitas ook nu weer een leuke actie voor de Lionitas jeugd.

Zaterdag 17 december is de 4e editie van de Rotary SantaRun in Leeuwarden. Dankzij sponsoring door schoonmaakbedrijf Nivo Noord – Facilitaire Dienstverlening is het mogelijk voor de Lionitas pupillen & junioren om hier GRATIS aan deel te kunnen nemen. Je krijgt een Santa Run pak en na het luiden van de kerstbel door de burgemeester ga je van start voor de 2,5 km Santa Run. Na afloop van de run worden alle Kerstmannen vol enthousiasme door dweilorkest de Utlopers binnengehaald en ontvangt iedere Kerstman/vrouw de felbegeerde Santa Run medaille. Van de, in totaal 50, kerstmanpakken zijn er momenteel nog zo’n 30 (op = op ) beschikbaar ….. geheel gratis.

DEELNAME: Wil je meedoen en in aanmerking komen voor 1 van de nog beschikbare 30 kerstmanpakken ? Stuur dan een SMS of Whatsapp naar Tjeerd van der Meulen: 06-51854985 o.v.v. naam deelnemer en Santa Run. ( schijf je dus NIET in via de website !) Meer info: www.leeuwarden.rotarysantarun.nl