4e Athletics Champs pupillenwedstrijden in Heerenveen > 550 foto’s

WP_20150919_13_37_18_Pro                   WP_20150919_12_37_17_Pro

Vandaag (zaterdag 19 september 2015 ) alweer de laatste in een serie van 4 Athletics Champs atletiekwedstijden waar weer heel veel Lionitas pupillen aan meededen. Ook veel enthousiaste ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en anderen die de pupillen aanmoedigden en waar nodig een handje hielpen. Ook juf Monique en meester Tjeerd gaven aanwijzingen en tips en moedigden natuurlijk ook iedereen aan.

Een heel groot succes was het ook vandaag weer want zowel sportief als fanatiek werd er ‘gestreden’ om iedere meter en/óf centimeter. De estafette, de horden-estafette, ver-, en hoogspringen, medicinebal stoten (kogelstoten) en Vortex werpen (speerwerpen ) stonden op het programma, hierna gevolgd door een crossloop van 1 of 2 ronden met als beloning bij de finish voor alle deelnemers een waterijsje ! Met het ( gelukkig ) mooie weer van vandaag ging dat er natuurlijk wel in !

Ook vielen nog een aantal Lionitas teams in de prijzen, zowel voor de wedstrijden van vandaag, maar ook voor een overall-competitie voor deelname aan álle 4 Athletics Champs wedstrijden van dit seizoen en zij kregen een beker overhandigd. Zie uitslagen en foto’s.

Ruim 550 ! foto’s zijn vandaag gemaakt door Marieke van der Meulen ( moeder van Elza ) Waarvoor hartelijk dank ! ( foto’s zijn te downloaden via de 3 puntjes en bij eventueel bezwaar tegen plaatsing van 1 of meerdere foto’s …laat het even weten… dan worden ze verwijderd )