2e traingswedstrijd

De 2e avondwedstrijd is op donderdag 13 juni. Een baanwedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Op het programma staan technische baanatletieknummers alsmede een aantal loopnummers.

Het is een mooi moment voor de atleten om zich onderling te meten. Van de pupillen die wellicht voor het eerst aan een wedstrijd meedoen tot de ervaren lange afstandloper die zich op een baannummer waagt. Van de Racerunners die deze nieuwe tak van de vereniging aan andere atleten tonen, tot de op het bot gemotiveerde junioren baanatleten die deze wedstrijd als selectiemoment voor de competitie gebruiken.

Het is specifiek een trainingswedstrijd want we realiseren ons dat het in de buurt van een aantal belangrijke andere wedstrijden ligt (PotmargeRun)

Het moet ook een gezellige avond worden waar de jonge atleten de ervaren atleten ontmoeten, waar ouders hun jonge kroost op de eigen baan aan de gang zien, waar recreatieatleten en wedstrijdatleten een goede (trainings-)prestatie willen neerzetten.

Dit alles zal plaatsvinden op donderdag 13 juni. Op die avonden zal de baan dus niet beschikbaar zijn voor andere activiteiten en trainingen.

De kantine zal bezet zijn die avond zodat ook de inwendige mens goed verzorgd zal worden.

Op het programma staan o.a. Racerunning, sprint, verspringen en een aantal middenlange afstanden (800, 5000) meer daarover in bijgaande Convocatie Lionitas baanwedstrijd 13 juni 2019 .

Er zal voor alle loopnummers elektronische tijdmeting uit Groningen aanwezig zijn.

Hierbij een oproep aan alle AV Lionitas leden om je op te geven voor deze unieke wedstrijd. Dat kan via de volgende link bij Ateltiek.nu:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/25399/