Kom jij ons vrijwilligersteam versterken ?

Teamwork      vrijwilliger

Lionitas is op zoek naar vrijwilligers die zich, samen met anderen, sterk willen maken voor een actieve en bloeiende vereniging !

Zoals je wellicht weet is uitbreiding én versterking van het vrijwilligersteam binnen Lionitas hard nodig en meer dan welkom ! In een enquête die onder Lionitas leden is gehouden hebben diverse atleten aangegeven graag vrijwilligerswerk te willen doen voor onze club. Om er voor te zorgen dat nieuwe vrijwilligers ook op de juiste plek worden ingezet en goed geïnformeerd zijn over hun rol en taken, organiseren we een speciale speeddate avond voor en door vrijwilligers van onze vereniging. Uiteraard is iedereen die interesse heeft van harte uitgenodigd !

Tijdens deze avond kun je aanschuiven bij 1 of meer van de huidige vrijwilligers uit de diverse commissies die je alles kunnen vertellen over wat ze allemaal doen en waarin ze op zoek zijn naar jouw hulp en bijdrage. Je hoort alles over het reilen en zeilen binnen de verschillende commissies en je kunt ze meteen het hemd van het lijf vragen ! Zo weet je wat er allemaal speelt en gedaan wordt, en waar jij wat zou kunnen bijdragen dat past binnen je eigen mogelijkheden, talenten, én jouw agenda !

Kortom: laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden tijdens de Lionitas vrijwilligers-speeddate op: WOENSDAGAVOND 9 MAART van 20.30-22.00 uur in het Lionitas clubgebouw.

O.a. de sponsorcommissie, materiaal en baancommissie, vrijwilligerscommissie, jeugdcommissie, het bestuur, barcommissie, WOC (Wedstrijd Organisatie Commissie), juryledencommissie, trainerscommissie, communicatie, nieuwsbrief en nog meer vrijwilligers zullen deze avond voor je klaar zitten. Ook (groot) ouder(s) en verzorger(s) van de Lionitas jeugdleden zijn van harte uitgenodigd voor deze avond.

Wil jij ons vrijwilligersteam komen versterken ? Aarzel dan niet en meld je snel aan. We horen graag vóór 7 maart van je via e-mail : vrijwilliger@lionitas.nl of je bij deze speciale avond aanwezig kunt zijn. Wij hebben er zin in en spreken je graag de 9e maart !

Met sportieve groet, namens het bestuur en de vrijwilligerscommissie van A.V. Lionitas.